01/12/2012

Декември | December


На първи декември си поставям за мисия да успея да вдъхновя максимално много от близките и познатите си хора да направят сами подаръците за коледа и нова година. Не просто да минат набързо през магазините и да вземат каквото и да е, а съвсем отговорно да помислят за човека и да измислят нещо весело. Смятам, че не е толкова трудно и че не се изискват кой знае какви професионални умения. Какво ще кажете за тези букви например?

On December 1st I challange myself to inspire as many  people as possible among family and freinds to make their own gifts for Christmas and New Year. Not simply to buy something in a hurry, but to think of and create something personal. It is not that hard and it does not require much of a professional skill. What about these book letters for example?





 
Горда съм, че тази година успяхме и имаме собственоръчно направени подаръци (започнахме още през ноември). Усещането е друго, лично, топло. Така освен подаренето, дарявате и една много хубава енергия.

Имате време, ако не успеете тази година, поне за другата?


I am proud that this year we did manage to make our own gifts (we started in November). The feeling is different - personal and warm. You not only give someone a present but bestow a very nice energy onto him.

You do have enough time, but if you for some reason are not succeesfull now, you still have next year, right?


Images: 1. blanche et orange| 2. little things bring smiles

No comments:

Post a Comment