27/01/2013

Неделна работилница | Sunday workshop

Тъй като навън е студено и неприветливо, реших да се захвана най-после с една идея, която ми хрумна преди месец. Разтършувах се из шкафовете, намерих платове, с различни цветове и десени и седнах да майсторя цветя. А покрай тях се завъртяха и една-две папийонки, така за настроение. Мисля, че като за първи опит се справих доста добре.

Since it's cold and uninviting outside, I finally got busy with a month old idea of mine. I found some fabrics with different colors and patterns rummaging through cabinets and I sat down determined to make some flowers out of fabric. During the process a couple of bow ties came to life, just for fun you know. I think I did pretty good, for a first try.


Ако искате да опитате нещо подобно, можете да следвате стъпките, показани тук и тук или просто развихрете фантазията си и направете нещо съвсем различно. Цветята и папийонките може да ползвате като украса на дрехи, аксесоар за коса или брошка.

If you want to try something like this, you can follow the steps found here and here оr you can just unleash your imagination and make something totally unique and different.The flowers and the bow ties can be used as a decoration, a hair accessory or as a brooch.

Images: blanche et orange

2 comments: